Апетитна текстура та шоколадна глазур додає десерту святкового вигляду. Простий у приготуванні торт стане смачною прикрасою вашого новорічного столу та порадує всіх своїм ніжним смаком. Як його приготувати – розповідає 24 Канал з посиланням на Pysznosci.

Не пропустіть Японія на власній кухні: 4 цікаві рецепти страв для поціновувачів морепродуктів

Торт з печивом

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 2 яйця;
– 65 грамів кукурудзяного крохмалю;
– 100 грамів цукру;
– 600 мілілітрів молока (і ще трішки для зволоження печива);
– 145 грамів вершкового масла;
– 160 грамів шоколадного печива;
– печиво савоярді;
– 80 грамів чорного шоколаду;
– 80 мілілітрів вершків (високої жирності).

Ламаєте голову, що приготувати рідним на вечерю? Продукція ТМ "Водний Світ" стане вашим кулінарним натхненням! Креветки, мідії та крабові палички – це не просто інгредієнти, а секрет ідеальної страви. Їхній ніжний смак і бездоганна якість гарантують, що вечеря точно викличе захоплення.

Приготування:

  1. У миску вбийте яйця, додайте крохмаль і трохи молока. Добре збийте, поступово додаючи решту молока в процесі.
  2. Розігрійте сковорідку на середньому вогні. Вилийте вміст миски й готуйте, поки маса не стане густою й однорідною за консистенцією. Поставте тісто на 30 хвилин у холодильник, щоб воно охололо.
  3. Вийміть тісто, додайте до нього масло і добре збийте.
  4. Вимочіть печиво савоярді в молоці.
  5. Викладайте торт шарами: спершу савоярді, потім тісто, потім печиво. Поставте торт у холодильник на 1,5 години.
  6. Приготуйте топінг: розігрійте вершки та розтопіть у них шоколад і трохи масла. Полийте ним торт і знову поставте десерт у холодильник.
  7. За бажанням можна прикрасити його кавовими зернами. Подавайте торт до столу, як тільки глазур застигне.

Це така смакота: який салат приготувати на Новий рік.