Так, досвідчені кулінари знають наскільки важливо дотримувати певної послідовності при приготуванні борщу. Ігнорування цього призведе до помітних змін у смаку, передає 24 Канал з посиланням на ElegantWoman.
До теми Припиніть негайно: 3 помилки, які псують ваш борщ
В якому порядку потрібно класти овочі для борщу
Порядок закладки овочів такий: картопля, капуста, потім тушковані овочі. Такий підхід гарантує, що всі інгредієнти готуються ретельно та рівномірно.
Якщо ви додаєте в борщ ще помідори, то робіть це одразу після картоплі. Потім помідори слід вийняти, протерти через сито, й знову повернути в каструлю.
Також експерти рекомендують додавати капусту в каструлю тільки після того, як картопля дійде до середини процесу приготування. Цей момент має вирішальне значення для досягнення оптимального смаку та текстури страви.
А спеції до борщу слід додавати вже після вимкнення. Найкраще додавати чорний перець і запашний перець горошком, а також лавровий лист, щоб підсилити смак страви. Для тих, хто шукає додаткової гостроти, можна додати і подрібнений перець.
Мало хто знає: що робити, якщо пересолили їжу.