Страва, яка виглядає як мандарин, насправді дещо оманлива ззовні – це ніжне куряче філе, огорнуте плавленим сиром і часником, і все в оболонці з моркви. Ця яскрава і ситна презентація не тільки вражає візуально, але й обіцяє смачний досвід. Рецептом закуски "Мандаринки" на новорічний стіл, ділиться 24 Канал з посиланням на тік-ток @foodblog_kristi

Читайте також Справжня класика на новорічному столі: рецепт ніжного салату "Мімоза"

Рецепт закуски "Мандаринки" на новорічний стіл

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 6 – 8

Інгредієнти:
– куряче філе – 200 грамів
– плавлені сирки – 2 штуки
– яйця – 3 штуки
– морква – 600 грамів
– часник – 3 – 4 зубчики
– майонез
– кріп
– петрушка для прикрашання
– сіль, чорний перець – до смаку

Як приготувати "Мандаринки": дивіться відео

Приготування:

  1. Куряче філе, яйця, моркву відваріть й остудіть.
  2. Дрібно наріжте м'ясо, перекладіть в салатник. Туди ж натріть на дрібній терці плавлені сірки та яйця. Дрібно наріжте кріп і додайте його до салату. Вичавіть часник через прес. Посоліть, поперчіть, додайте майонез і перемішайте.
  3. Моркву натріть на дрібній тертці. На харчову плівку викладіть приблизно столову ложку натертої моркви, розрівнявши рівномірним тонким шаром. В середині покладіть начинку.
  4. Сформуйте "мандаринки", як показано на відео: припіднімаючи плівку, скрутіть кулю. Потім обережно зніміть плівку. Прикрасьте кожну "мандаринку" листочком петрушки.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і класичний салат "Дністер".