Є кілька кулінарних секретів, які допоможуть отримати бажаний результат. 24 Канал з посиланням на Glamour розповідає, як приготувати курку з золотистою скоринкою.

Читайте також Просто і смачно: рецепт ароматної тушкованої капусти з грибами у рукаві

Як зробити скоринку на курці

Шеф-кухарі рекомендують використовувати мед як найкращий метод для досягнення ідеальної скоринки на курці. Всупереч побоюванням, додавання меду гарантує, що курка збереже пікантний смак, а після запікання матиме апетитну та хрустку скоринку.

Поставте курку в духовку на початковий період запікання. Коли час приготування наближається до завершення, слід змастити шкіру курки тонким шаром меду перед тим, як повернути її в духовку ще на 15 хвилин. Для тих, хто використовує густий мед, рекомендується розтопити його заздалегідь, щоб забезпечити легкість нанесення.

У простій, але ефективній кулінарній пораді експерти рекомендують використовувати сіль для досягнення ідеальної скоринки на курці. Посипавши рівномірним шаром солі деко і поклавши зверху курку, домашні кухарі можуть забезпечити ароматний і хрусткий результат.

Несподівано кулінарам пропонують додавати 0,5 чайної ложки розпушувача до маринадів для курки. Цей нетрадиційний метод привертає увагу своєю ефективністю у покращенні смаку страви.

Вибирайте, яким чином ви будете готувати курку з апетитною скоринкою.

Сподобався рецепт? Тоді дізнайтеся, як смачно замаринувати кальмари.