Та це зовсім не обов'язково. Адже особливі страви з курочки можна приготувати за лічені хвилини, інформує 24 Канал.

Варто спробувати Швидко та без зайвої мороки: 4 апетитні рецепти для відпочинку на природі

Правильна підготовка м'яса – основний крок у приготуванні ідеальної вечері

Кожен професійний чи домашній кухар знає, що для того, щоб вечеря вдалася, потрібно добре підготувати м'ясо. Це буває довго, тому багатьом дуже хотілося б спростити цей процес.

Ідеальне рішення існує. І це продукція ТМ "Наша Ряба Апетитна", з якою можна ні про що не хвилюватися. Бренд пропонує свіжомариновану курочку, ковбаски, котлети й фрикадельки, які вже готові до приготування. Тож достатньо лиш відкрити упаковку і почати відтворювати рецепт.

До речі, нещодавно в "Апетитної" з'явилася новинка – соковиті курячі котлети для бургерів. Це чудова альтернатива для тих, хто не любить яловичину. Все, що потрібно – лише відкрити упаковку, покласти котлетки на пательню чи гриль і вже за 20 хвилин насолоджуватися ідеальним бургером. Ап – і особлива вечеря готова!

З продукцією бренду дуже просто створювати кулінарні шедеври, а завдяки широкому асортименту можна приготувати сотні різноманітних страв як української, так і закордонної кухні. У лінійці "Апетитної" кожен знайде улюблений продукт. А що приготувати зі свіжомаринованих стегон, шашлику, гомілок та котлеток – розповідаємо далі.

Курячі гомілки з овочевим соте

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Гомілки з овочевим соте
Гомілки з овочевим соте / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Овочі та гриби потрібно помити. Кабачок і баклажан – нарізати кубиками, помідори – скибочками, а очищені від насіння перці – смужками. Викладіть нарізані овочі в керамічний горщик або форму для запікання. Посоліть, поперчіть і перемішайте.

  2. Цибулю і часник почистьте та подрібніть. Гриби розріжте навпіл або на чотири частини. Нагрійте пательню з олією й обсмажте цибулю до прозорості. Додайте гриби, посоліть, поперчіть і смажте, помішуючи, 10 хвилин.

  3. Викладіть гриби з цибулею до овочів, додайте часник і влийте пів склянки води. Накрийте форму фольгою і поставте в холодну духовку. Запікайте протягом 45 хвилин при температурі 190 градусів.

  4. Курячі гомілки викладіть на пательню з олією. Смажте, періодично перевертаючи, протягом 30 хвилин.

  5. Подавайте соте з гомілками. Зверху прикрасьте зеленню.

Тако з шашликом

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 4

Тако з шашликом – це швидко і смачно / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Курячий шашлик викладіть на нагріту й змащену олією пательню. Смажте під кришкою на середньому вогні орієнтовно 15 хвилин, періодично перевертаючи. Перевіряйте готовність ножем: надріжте шматочок м'яса, в розрізі воно має бути рівномірно білим, без рожевих плям.

  2. Приготуйте сальсу гуакамоле. Томат і авокадо наріжте маленькими кубиками. Цибулю, кінзу і чилі дрібно нашаткуйте. Складіть все в миску, додайте сіль, полийте лимонним соком і все добре перемішайте.

  3. Викладіть шашлик у тако, зверху покладіть гуакамоле, згорніть навпіл і подавайте.

Бургер з курячою котлетою

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Бургер із курячою котлетою

Бургер із курячою котлетою / Фото колаж 24 Каналу

Приготування:

  1. Перед приготуванням покладіть котлетки в морозилку на 15 – 20 хвилин, а потім відкрийте упаковку — так буде простіше зняти плівку. Смажте їх на пательні або грилі протягом 3 – 4 хвилин з кожного боку на середньому вогні. За 1 хвилину до готовності покладіть зверху сир.

  2. Наріжте цибулю кільцями, покладіть на пательню. Влийте олію та соєвий соус, всипте цукор, перемішайте. Посмажте до золотистості.

  3. Дрібно наріжте мариновані огірки, змішайте з майонезом та кетчупом. Булочки для бургера підсушіть на розігрітій сухій пательні.

  4. Зберіть бургер. Змажте булочки соусом, викладіть на нижню частину листя салату та котлетки. Далі – цибулю та нарізані кільцями помідори. Одразу ж подавайте до столу.

Курячі стегна з булгуром та овочами

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Ідеальна вечеря для всієї сім'ї

Ідеальна вечеря для всієї сім'ї / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Викладіть курячі стегна у форму для запікання. Поставте у розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 40 хвилин.

  2. Тим часом булгур добре промийте під проточною водою. Змішайте в каструлі крупу, 1,5 склянки води, сіль і крапельку олії.

  3. Доведіть до кипіння, потім накрийте кришкою і варіть на повільному вогні до готовності приблизно 12 хвилин. Зніміть з вогню та дайте постояти під кришкою 10 хвилин.

  4. Спаржеву квасолю покладіть на пательню з розігрітою олією. Смажте до м'якості.

  5. Наприкінці приготування додайте подрібнений часник, сіль, перець та порізані томати чері. Обсмажуйте ще 2 – 3 хвилини. Подавайте одразу разом зі стегнами та булгуром.

Смачного!