До створення рекордної картопляно-м'ясної запіканки готувались ретельно – запікали усе впродовж двох днів. А від самого ранку усе викладали та прикрашали.

Читайте також: Революція в українській кухні: для кого штучне сало зможе стати альтернативою натуральному

"Використали 850 кілограмів картоплі, 380 кілограмів курки на кістці, 80 кілограмів майонезу, а також зелень, паприку", – розповіла організаторка рекорду Олена Булах.


Картопляно-м'ясну запіканку готували два дні

Загалом вийшло більше 15-ти квадратних метрів картоплі із м'ясом.

Ми маємо довжину 26 метрів 60 сантиметрів, ширина – 60 сантиметрів. Це є найдовша картопляна запіканка з м'ясом,
– зазначила представниця Національного реєстру рекордів Лана Ветрова.

Скуштувати рекордну запіканку міг кожен охочий. Страву розділили на більше як 4 тисячі порцій.


Запіканкою нагодували 4 тисячі людей

День міста у Запоріжжі святкуватимуть впродовж двох днів, відтак 7 жовтня ярмаркування та гуляння продовжаться.