Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Українець, який у пошуках себе покинув посаду головного менеджера і став успішним сироваром

      Віктор Чіркін носить модні окуляри, фірмові вусики, і має диплом американського університету. Здавалося б, типовий опис людини, яку сподіваєшся побачити в IT-компанії чи рекламному агентстві, але точно не в селі поруч з Білою Церквою. Дійсно, у 2014 році він був головним менеджером компанії, що займалась продажем інтернет-обладнання. Та його манило село, і Віктор виїхав з галасливого мегаполісу.

      Тоді й постало питання – чим займатись, а точніше – як саме заробляти гроші. Мама Віктора робила звичайний сир із козячого молока. Йому ж хотілося чогось цікавішого – ну, скажімо, шевр, кроттен чи чеддер.

      Читайте також: Як подружжя аніматорів з України підкорило Голлівуд

      Знання англійської розширили пошуки рецептів в інтернеті, а книга канадського сировара допомогла вивести хобі практично на професійний рівень. Віктор навіть зробив погріб для дозрівання сиру – так можна розширювати асортимент і братися за складніші рецепти.

      Сир
      Бажаєте шевр, кроттен чи чеддер? Чіркін зробить їх залюбки

      Віктор Чіркін – незвичний підприємець. Він активно розвиває соцмережі і навіть знімає відео для блогу на youtube, де дає і поради, як роздоїти козу, як зробити закваску для сиру, і розповідає, що робити, якщо сир не вдається, Він ділиться своїми успіхами, але й відверто розповідає про невдачі.

      Ми зараз живемо у прекрасний час, коли кожен може займатись улюбленою справою, та ще й отримувати від цього прибуток. Головне, щоб ваше захоплення було корисним для інших людей. А клієнтів завжди можна знайти через інтернет,
      – запевнив Чіркін.

      Якщо ви ще не обрали цікавого заняття – шукайте далі, займайтеся різними справами по кілька місяців. Не підійде – продовжите пошуки. Тільки-от, попереджає Віктор, не варто очікувати, що буде легко. Особливо – на старті.

      Читайте також: Сергій Якимов – українець, який готується до польоту на Марс

      Якщо на звичайну роботу люди приходять о дев'ятій і завершують день о шостій чи сьомій, то тут доведеться працювати значно довше, з меншою кількістю вихідних і відпусток. Зате точно буде час для найголовнішого.

      Джерело: 24 канал
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук