Особливості процесу впливають на результат, смак та аромат. Як приготувати тушковану капусту так, щоб страва була на висоті, розповів Elegant Woman.

Дізнайтеся також Щоб вийшла не каша: як правильно промивати рис – секрет "розсипчастості" викрито

Як тушкувати капусту, щоб смак страви був особливий?

У кулінарних колах приготування капусти виділяють не тільки способи її приготування, але й вибір відповідного посуду. Досвідчені кухарі радять використовувати широку сковорідку для досягнення найкращого результату.

Процес починається з обсмажування капусти на сильному вогні протягом перших 5 хвилин, після чого вогонь можна зменшити. На цьому етапі слід додати води, щоб полегшити процес тушкування.

Також варто поєднувати капусту з іншими овочами, щоб посилити її смакові якості. Не рекомендується додавати ці овочі сирими перед тушкуванням. Натомість злегка обсмаживши їх перед поєднанням з капустою, можна максимально розкрити смаковий потенціал. Такі овочі, як морква, цибуля, болгарський перець і помідори особливо добре доповнюють капусту.

Для тих, хто прагне урізноманітнити свої овочеві страви, спробуйте додати до них копченості. Ці ароматні добавки надзвичайно добре поєднуються з пісною капустою. Експерти рекомендують додавати різноманітні копченості приблизно за 10 хвилин до повної готовності страви.

Дотримавшись вищеперелічених порад, результат обіцяє бути чудовим. Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді дізнайтеся, як правильно варити курку на бульйон, а як для салату.