Активісти готують борщ, суп гороховий зі шкварочками, суп грибний з домашньою локшиною і грибний суп із гречкою, а також енергетичні набори.

У "Кулінарній сотні" волонтери розподілили обов'язки і вже понад півроку готують для передової. Необхідні овочі та фрукти сушать вдома. Один раз на тиждень збираються аби розфасувати та запакувати у порції.

Один пакетик "таврійського борщу" розрахований на 12 порцій. Волонтери, кажуть, продукт не лише зручний для польових умов, але й поживний.

Не забувають активісти і про корисний десерт: фрукти, булочки, горіхи, гемотоген чи шоколад.

За півроку активісти пересушили понад півтори тонни овочів, розфасували 47 тисяч порцій перших страв. Продукти чи гроші на них дають небайдужі херсонці. Серед військових такі харчі користуються неабиякою популярністю.

Долучитись до доброї справи волонтери закликають усіх небайдужих. Особливо фермерів та господарів угідь, які б поділились врожаєм.

Читайте також: Креативні здобутки волонтерів: сало в тюбиках та сухий борщ