У його ресторані від клієнтів немає відбою. За день тут приймають майже тисячу замовлень на піцу. Маріо ділиться секретами успіху. Маргарита починається із квадратного плескача, який швидко перетворюється на тоненький корж.

За словами Маріо, тісто для піци замішують рано-вранці, з водою і сіллю на дріжджах. Щоби піца вдалася, тісто має настоятися 10-12 годин.

"Розповісти більше не можемо, бо то наш секрет. Це справжня неаполітанська піца", — зазначив чоловік.

Читайте також: Найдовша у світі піца: скільки продуктів пішло на дивовижну страву

Покуштувати справжню неаполітанську піцу задоволення не з дешевих. За одну треба викласти 20 євро. Разом із Маргаритою добре смакує Лімончелло — це італійський лікер на основі лимонів традиційний у Неаполі.

Рецепт лікера власники не змінюють більше ста років. За пляшку тут просять 12 євро. Але і торгуються залюбки.