Ґастгоф Германн повернув давню кулінарну традицію - равликів
19 січня 2013,
23:02
Читать новость на русском
Ґастгоф Германн у місті Мюнзінген відомий своїми делікатесами. Серед яких – і равлики. Восени шеф-кухар Юрген Отенрет та фермер Рита Голлер випробовують нові рецепти.
Лише 20 хвилин - і страва, що тане в роті, готова: фаршировані шампіньйони з равликами, вирощеними у горах Швабського Альбу. Локшина і салат з диких трав з равликами і грінками - також серед найпопулярніших у меню.
Ферма Рити Голлер – неподалік Мюнзінгена. На 1200 квадратних метрах вирощують 20 тисяч равликів.
Успіх ферми з вирощування равликів означає й те, що давні кулінарні традиції – знову в моді.