Поїж нормально

Великдень – одне з найулюбленіших релігійних свят українців. Тому підготовка до нього – це важливий процес для кожної сім'ї. Приготування розпочинаються ще задовго до свята. Адже треба продумати все: святкову атмосферу, прибирання, готування, закупи тощо. Щоб передвеликодні завдання не перетворилися на марафон "встигнути все за день", варто почати готуватися вже.
3 квітня, 17:00
52492

"Скоро вже буде Пасха": чек-лист, як підготуватися до Великодня

Новорічні свята позаду, і навіть після гостей в холодильнику ще повно їжі та невикористаних продуктів? Знайома ситуація: накривали стіл "з запасом", але не всі закупи стали у нагоді. Не поспішайте засмучуватись — це чудова можливість створити нові смачні страви, зекономити час і гроші, і головне, поїсти нормально!
3 січня, 20:00
73917

Коли після Нового року залишилися продукти: найкращі рецепти післясвяткових страв

Гарбуз – один із найсмачніших та найуніверсальніших продуктів. З нього можна приготувати корисну і поживну страву на будь-який смак: від ніжного крем-супу до пікантного десерту. Гарбуз використовують навіть у мистецтві створення напоїв.
10 грудня 2024, 14:00
52852

Від крем-супу до десерту: 5 смачних та незвичних страв з гарбуза

Сучасний ритм життя вимагає постійно бути на зв'язку та у ресурсі. Однак навіть серед термінових справ і дедлайнів дуже важливо виділити час на піклування про себе. Зокрема, must have для гарного самопочуття – взяти паузу на нормальний перекус.
29 листопада 2024, 19:00
23678

Мінімум часу та продуктів і нормальний соус: рецепти ідеального перекусу

Борщ, котлетки з картопляним пюре та голубці – наші улюблені страви з самого дитинства. Проте, коли йдеться про робочі будні, так хочеться потішити себе чимось ексклюзивним та незвичним.
12 червня 2024, 19:00
63573

4 креативні ідеї для ваших ланч-боксів