Більше половини іноземних вболівальників вперше спробували сало на ЄВРО
Серед іноземних футбольних вболівальників, які відвідали ЄВРО-2012, 56% вперше спробували сало. Про це свідчать результати опитування, проведеного агентством AgriSurvey та Українським клубом аграрного бізнесу.
За даними дослідження, більше половини опитаних фанів на питання про те, чи чули вони щось про сало, відповідали: "Що це?". А серед респондентів, які вже спробували його, цей показник склав 27%. Проте, ті, хто спробував сало вперше, вподобали цей продукт.
Також опитування свідчить, що з українських страв 39% опитаних сказали, що їм сподобався борщ, 20% - вареники, 9% - котлета по-київськи, 4% - голубці і деруни. А ще деякі вболівальники називали кров'янку і хрін з буряком.
До слова, результати опитування серед читачів сайту Телеканалу новин "24" свідчать, що Львів найкраще серед українських міст прийняв гостей Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.