Десерт як мистецтво: коли приводу для купівлі солодкого не потрібно
22 квітня 2014,
18:52
Читать новость на русском
Створювати хоч щодня гарний настрій для своїх споживачів готові кондитери торгової марки "Розаліні". Споживачі погоджуються: особливого приводу для купівлі солодкого не потрібно.
Десерт як мистецтво. Такою, за переказами, була пристрасть італійського майстра Маріо Розаліні. Його досвід перейняли сучасні кондитери.
Для виробництва тортів, "Розаліні" використовують лише найкращі продукти: відбірні яйця, борошно вищого сорту та натуральні ягоди. Перш ніж потрапити до споживачів, торти мають пройти ретельну перевірку.
Продукція торгової марки "Розаліні" представлена у всіх регіонах України.