Найбільш соковита і ніжна частина курочки: головні переваги м'яса стегна, про які варто знати

19 березня 2024, 12:30
Читать новость на русском
СПЕЦПРОЄКТ

Завдяки універсальності та простоті приготування, куряче м'ясо є головним вибором кухарів будь-якого рівня кваліфікації. І йдеться не лише про профі, які полюбляють експериментувати з улюбленим інгредієнтом, але й про тих, хто щодня готує смачненьке для себе чи для сім'ї.

Однак, коли постає вибір між стегном та курячим філе, люди починають вагатися, пише 24 Канал. Сьогодні ми спробуємо розвіяти всі сумніви та допоможемо розібратися, яка ж частина курочки є найкращим вибором на всі випадки життя. Крім того, поділимося корисним лайфхаком, який зекономить чимало часу.

Варто спробувати Швидко, смачно та корисно: неймовірні рецепти страв з курочкою сувід

Соковитість та ніжність у кожному шматочку

У січні 2024 року компанія Nielsen провела дослідження серед покупців курятини, яке підтвердило, що філе стегна є найсоковитішою і найніжнішою за текстурою частиною курочки. 

Крім того, це червоне м'ясо. Завдяки цьому ця частина птиці має дещо більшу кількість поживних речовин, ніж звична грудка. Зокрема, вітаміни групи B, залізо, цинк та інші корисні елементи. Це чудовий вибір для тих, хто прагне харчуватися збалансовано та підтримувати здоровий спосіб життя.

Важливо й те, що соковите та ніжне філе стегна – насправді універсальний продукт: з нього можна смажити відбивні, готувати плов, тушкувати чи варити супи.

Не варто забувати й про аромат. Готуючи курячі стегна, легко насолодитися духмяністю, яка заповнює всю кухню. Це, до речі, позитивно впливає на апетит. Тож можна бути впевненим: обід чи вечеря будуть неповторними.

"Супер Філео" – улюблена частина курочки без компромісів

Здається, вибір на користь курячого стегна очевидний та беззаперечний! Однак є невеликий нюанс. Деякі споживачі зізнаються, що нехтують універсальністю у прагненні зекономити час. Річ у тім, що у комплекті зі стегном йдуть шкіра та кістки, які не завжди потрібні для приготування улюблених страв. А на зачистку доводиться затратити додаткові сили.

Щоб розв'язати цю дилему, на українському ринку з'явився бренд "Супер Філео", який поєднав в одному продукті усе, про що лиш можна мріяти. Тепер соковите м'ясо стегна можна придбати повністю готовим до приготування. Тобто більше ніяких кісток і шкірки, лише неймовірний смак для швидких експериментів.

"Супер Філео" – неймовірний смак для швидких експериментів / Фото "Супер Філео"

І навіть вигадуючи складні рецепти, з "Супер Філео" кухня буде чистою. Адже для приготування не потрібно використовувати багато посуду, підготовлюючи м'ясо. Достатньо лише відкрити упаковку, додати улюблені спеції та обрати спосіб приготування.

Із "Супер Філео" не потрібно витрачати час на підготовчі процеси / Фото "Супер Філео"

Для зручності українців "Супер Філео" пропонує різні варіації філе стегна:

  • Філе стегна цілим шматочком без шкіри та кісточки, яке чудово підійде, наприклад, для запікання.

  • Медальйони з філе стегна. Для вишуканої страви використано єдиний м'яз, що не залучений до процесу ходьби та сидіння курки. Це дозволяє спробувати найніжніше, найсоковитіше та найароматніше м'ясо.

  • М'ясо стегна. Без кісточки, але зі шкіркою. Ідеальний вибір для тих, хто любить похрумтіти.

"Супер Філео" стане чудовою основою для безліч страв / Фото "Супер Філео"

Вся продукція "Супер Філео" – це справжня знахідка для любителів смачного та здорового харчування. Соковитість, ароматність, поживність та легкість у приготуванні роблять її ідеальним вибором для будь-якої страви.

А головне – наступного разу, поставши перед вибором, не доведеться йти на компроміси. Адже бренд "Супер Філео" вже відкинув зайве та поєднав все найкраще.