Особливий смак Дня закоханих: ідеї цікавих страв для романтичного сюрпризу
Безсумнівно, День Святого Валентина – це найромантичніше свято року. Смачний сніданок чи вечеря цілком можуть стати одним із приємних сюрпризів для другої половинки.
Потішити коханих романтичними стравами вдасться не лише в ресторані. Адже приготувати їх можна і вдома, зазначає 24 Канал.
Варто спробувати Експериментувати краще з "Легко!": топ-3 закуски з нагетсами, які вразять смаком
Смачна романтична вечеря – це просто
Приготувати оригінальні страви для романтичного сніданку, обіду чи вечері може бути дуже просто. Особливо з продукцією "Апетитна".
Бренд пропонує свіжомариновану курочку, ковбаски, котлетки та фрикадельки, які вже готові до приготування. Тож потрібно лише відкрити упаковку і почати відтворювати рецепти. Ап – і смачна та ароматна страва готова всього за 20 хвилин.
Отже, з "Апетитною" смачний сюрприз для другої половинки можна влаштувати без жодних труднощів. До прикладу, ковбаски "Барбекю" стануть чудовим вибором на День Святого Валентина. Адже це завжди швидко, зручно та смачно! А які особливі страви приготувати з ковбасками "Барбекю", ділимось у покрокових рецептах.
Англійський сніданок з курячими ковбасками
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Приготуйте смачний англійський сніданок / Фото Shutterstock
Інгредієнти:– 1 упаковка курячих ковбасок "Барбекю" від бренду "Апетитна";
– 100 грамів консервованої квасолі;
– 8 томатів чері;
– 4 яйця;
– 4 печериці;
– 4 смужки бекону;
– олія для смаження;
– сіль, чорний мелений перець, зелень до смаку.
Приготування:
- Гриби помийте, розріжте навпіл та обсмажте з сіллю й перцем на сильному вогні в невеликій кількості олії. Готувати варто до золотавого кольору печериць.
- В тій самій пательні підсмажте курячі ковбаски до рум'яної скоринки (близько 15 хвилин).
- Також підсмажте яєчню. Коли вона буде готова, викладіть її на тарілку, а в пательні швидко й на великому вогні обсмажте смужки бекону до апетитного хрусту.
- На тарілку поруч з яєчнею викладіть томати, розрізані навпіл, смажені гриби, ковбаски, бекон і консервовану квасолю. Подавайте з улюбленою зеленню та підсмаженими тостами.
Ковбаски "Барбекю" із сирним аліготе
- Час: 1 година
- Порцій: 2
Ця страва вам сподобається / Фото Shutterstock
Інгредієнти:– 1 упаковка курячих ковбасок "Барбекю" від бренду "Апетитна";
– 500 грамів картоплі;
– 200 грамів сиру;
– 120 мілілітрів вершків;
– 2 зубчики часнику;
– сіль до смаку.
Приготування:
- Очищену картоплю відваріть до готовності (близько 20 хвилин) в солоній воді разом з часником.
- Злийте воду, приберіть часник і перетріть картоплю через сито.
- Тим часом відправте ковбаски на пательню смажитися до золотавої скоринки (приблизно 20 хвилин).
- Каструлю з картоплею поставте на маленький вогонь, додайте теплі вершки та розмішайте.
- Додайте натертий сир і енергійно вмішайте його в пюре дерев'яною ложкою. Сир повинен повністю розплавитись у картоплі.
- Подавайте аліготе гарячим з підсмаженими ковбасками.
Сендвіч із курячими ковбасками
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Такий сендвіч готується дуже швидко / Фото Shutterstock
Інгредієнти:– 1 упаковка курячих ковбасок "Барбекю" від бренду "Апетитна";
– 2 чіабати;
– 2 столові ложки йогурту;
– 1 чайна ложка медової гірчиці;
– 1 солоний огірок;
– 1 томат;
– половина цибулини;
– кілька листків салату;
– бальзамічний чи винний оцет до смаку;
– кріп.
Приготування:
- Розігрійте пательню з невеликою кількістю олії. Обсмажте курячі ковбаски 20 хвилин до готовності.
- Тим часом почистьте та наріжте напівкільцями цибулину. Перекладіть її у глибшу миску та залийте оцтом. Відставте пательню, щоб цибуля трохи промаринувалася.
- Помийте томат та поріжте його кружальцями.
- Для соусу змішайте йогурт, гірчицю та подрібнений солоний огірок.
- Чіабати розріжте навпіл повздовж. Підсмажте їх на пательні-гриль до легкої скоринки.
- Намастіть чіабату соусом і викладіть на неї кілька помитих і обсушених листків салату.
- Далі покладіть розрізані підсмажені ковбаски, мариновану цибулю, томат і накрийте другою половинкою чіабати, змащеною соусом.
Смачного!
Слідкувати за смачними новинками бренду так само легко, як і їх готувати. Достатньо підписатись на сторінки "Апетитної" в інстаграмі та фейсбуці, щоб не пропускати цікаву інформацію, рецепти, а також конкурси та розіграші.