Особливий смак Дня закоханих: ідеї цікавих страв для романтичного сюрпризу

9 лютого 2024, 11:00
Читать новость на русском
СПЕЦПРОЄКТ

Безсумнівно, День Святого Валентина – це найромантичніше свято року. Смачний сніданок чи вечеря цілком можуть стати одним із приємних сюрпризів для другої половинки.

Потішити коханих романтичними стравами вдасться не лише в ресторані. Адже приготувати їх можна і вдома, зазначає 24 Канал.

Варто спробувати Експериментувати краще з "Легко!": топ-3 закуски з нагетсами, які вразять смаком

Смачна романтична вечеря – це просто

Приготувати оригінальні страви для романтичного сніданку, обіду чи вечері може бути дуже просто. Особливо з продукцією "Апетитна".

Бренд пропонує свіжомариновану курочку, ковбаски, котлетки та фрикадельки, які вже готові до приготування. Тож потрібно лише відкрити упаковку і почати відтворювати рецепти. Ап – і смачна та ароматна страва готова всього за 20 хвилин.

Отже, з "Апетитною" смачний сюрприз для другої половинки можна влаштувати без жодних труднощів. До прикладу, ковбаски "Барбекю" стануть чудовим вибором на День Святого Валентина. Адже це завжди швидко, зручно та смачно! А які особливі страви приготувати з ковбасками "Барбекю", ділимось у покрокових рецептах.

Англійський сніданок з курячими ковбасками

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Приготуйте смачний англійський сніданок / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 1 упаковка курячих ковбасок "Барбекю" від бренду "Апетитна";
– 100 грамів консервованої квасолі;
– 8 томатів чері;
– 4 яйця;
– 4 печериці;
– 4 смужки бекону;
– олія для смаження;
– сіль, чорний мелений перець, зелень до смаку.

Приготування:

  1. Гриби помийте, розріжте навпіл та обсмажте з сіллю й перцем на сильному вогні в невеликій кількості олії. Готувати варто до золотавого кольору печериць.
  2. В тій самій пательні підсмажте курячі ковбаски до рум'яної скоринки (близько 15 хвилин).
  3. Також підсмажте яєчню. Коли вона буде готова, викладіть її на тарілку, а в пательні швидко й на великому вогні обсмажте смужки бекону до апетитного хрусту.
  4. На тарілку поруч з яєчнею викладіть томати, розрізані навпіл, смажені гриби, ковбаски, бекон і консервовану квасолю. Подавайте з улюбленою зеленню та підсмаженими тостами.

Ковбаски "Барбекю" із сирним аліготе

  • Час: 1 година
  • Порцій: 2

Ця страва вам сподобається / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 1 упаковка курячих ковбасок "Барбекю" від бренду "Апетитна";
– 500 грамів картоплі;
– 200 грамів сиру;
– 120 мілілітрів вершків;
– 2 зубчики часнику;
– сіль до смаку.

Приготування:

  1. Очищену картоплю відваріть до готовності (близько 20 хвилин) в солоній воді разом з часником.
  2. Злийте воду, приберіть часник і перетріть картоплю через сито.
  3. Тим часом відправте ковбаски на пательню смажитися до золотавої скоринки (приблизно 20 хвилин).
  4. Каструлю з картоплею поставте на маленький вогонь, додайте теплі вершки та розмішайте.
  5. Додайте натертий сир і енергійно вмішайте його в пюре дерев'яною ложкою. Сир повинен повністю розплавитись у картоплі.
  6. Подавайте аліготе гарячим з підсмаженими ковбасками.

Сендвіч із курячими ковбасками

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Такий сендвіч готується дуже швидко / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 1 упаковка курячих ковбасок "Барбекю" від бренду "Апетитна";
– 2 чіабати;
– 2 столові ложки йогурту;
– 1 чайна ложка медової гірчиці;
– 1 солоний огірок;
– 1 томат;
– половина цибулини;
– кілька листків салату;
– бальзамічний чи винний оцет до смаку;
– кріп.

Приготування:

  1. Розігрійте пательню з невеликою кількістю олії. Обсмажте курячі ковбаски 20 хвилин до готовності.
  2. Тим часом почистьте та наріжте напівкільцями цибулину. Перекладіть її у глибшу миску та залийте оцтом. Відставте пательню, щоб цибуля трохи промаринувалася.
  3. Помийте томат та поріжте його кружальцями.
  4. Для соусу змішайте йогурт, гірчицю та подрібнений солоний огірок.
  5. Чіабати розріжте навпіл повздовж. Підсмажте їх на пательні-гриль до легкої скоринки.
  6. Намастіть чіабату соусом і викладіть на неї кілька помитих і обсушених листків салату.
  7. Далі покладіть розрізані підсмажені ковбаски, мариновану цибулю, томат і накрийте другою половинкою чіабати, змащеною соусом.

Смачного!

Слідкувати за смачними новинками бренду так само легко, як і їх готувати. Достатньо підписатись на сторінки "Апетитної" в інстаграмі та фейсбуці, щоб не пропускати цікаву інформацію, рецепти, а також конкурси та розіграші.