Компанія "Радехівський цукор" не зменшує темпів виробництва
В Україні - сезон збору цукрового буряка. Аграрії визнають, врожай міг бути й кращим. Відтак, за прогнозами експертів ринку, здорожчання солодкого піску - не уникнути. При цьому не лише через певний дефіцит, а й внаслідок зростання енерговитрат. Втім один із найбільших переробників цукру в Україні – компанія "Радехівський цукор" - не зменшує темпів виробництва.
У 2013 році компанія приєдналась до одного з найбільших європейських виробників цукру компанії Pfeifer & Langen. Це сімейний бізнес, заснований ще в 1870 році у Німеччині. Компанія володіє сімома цукровими заводами в Німеччині та підприємствами у Польщі, Румунії, Італії, Чехії, Угорщині, Хорватії та Україні. Відтепер і "Радехівський цукор" виходить на ринок під знаним брендом "Діамант".
Як тільки ми змогли з нашим цукром дійти європейської якості, то ми отримали можливість продавати його під торговою маркою "Діамант". Це той самий радехівський цукор проте трохи кращий, - розповів Віталій Сікорський, генеральний директор компанії "Радехівський цукор".
Щороку підприємство модернізує обладнання і тим самим виводить завод на новий рівень роботи.