Лікарі радять Чорничну пасту для зниження рівня цукру в крові
Майже 2 мільйони українців хворі на діабет, близько 8 тисяч з яких — діти до 16-ти років, констатують у МОЗ.
Недуга має серйозні наслідки, пояснюють лікарі.
"Цукровий діабет загрожує передовсім серцево-судинній системі. Це — інфаркти, інсульти. Крім цього, можуть бути проблеми із зором та шлунково-кишковим трактом. Може виникати таке важке ускладнення, як діабетична стопа. А як наслідок — трофічні виразки та гангрена нижніх кінцівок", — розповідає лікар Світлана Зубань.
Для зниження рівня цукру в крові лікарі радять звернути увагу на функціональні продукти для здоров’я, такі як "Чорнична паста", яка стабільно знижує цукор.
У мене був інфаркт, інсульт. Все було. А після прийому "Чорничної пасти" почуваю себе здоровішим. Ми з дружиною та дітьми віримо в чорницю!,
— розповідає пенсіонер Володимир Іванов.
Чорнична паста містить в собі витяжку із насіння та шкірки ягоди, які при звичайному вживанні організмом не засвоюються, - пояснює лікар Світлана Зубань.
Секрет "Чорничної пасти" полягає в тому, що в кісточках та шкірці якгоди містяться природні інсуліни, які не просто знижують рівень цукру в крові, а й стабілізують його. Крім цього, основне завдання пасти — працювати з ускладненнями,
— розповідає Світлана Зубань.
Незважаючи на природнє походження "Чорничної пасти", лікарі рекомендують приймати її лише після консультації з фахівцем.