Паб The Bell - британська кухня з родзинкою
Копчена риба з яблучним чатні або помідорове різото з яйцем-пашот. У готелі-пабі The Bell ви можете замовити обід із трьох вишуканих страв за півсотні євро.
Заклад, який може похвалитися зіркою Мішелін, розташувався посеред зелених пагорбів Уельсу.
"Наш заклад - це місце для людей, які хочуть відпочити від Лондона. Бізнесмени приїжджають сюди, аби нічого не робити. Вони просто гуляють. У нас тут немає мобільного зв’язку. А отже, вам не надокучатимуть безкінечними дзвінками. Людям це подобається", - каже представниця пабу The Bell Джейн Хатчінгс.
Все, що подають у The Bell, тут же й готують. Шеф-кухар Девід Хілл і його команда працюють цілий день, замішуючи та розкачуючи тісто. Велику увагу кухарі приділяють кожній деталі.
"Це буде тальятеле. Ця локшина нам потрібна для однієї з наших вегетаріанських страв. Ми готуємо тальятеле через день. Багато кухарів заморожують її, але я висушую локшину і обгортаю плівкою для продуктів. Втім через декілька днів тальятеле починає розсипатися. Тому найкраще готувати свіжу локшину через день", - каже шеф-кухар пабу The Bell Девід Хілл.
Тут також можна посмакувати традиційними наїдками пабів. Наприклад біфштексом чи картоплею фрі. Втім, сьогодні для нас Девід Хілл готує різото з грибами, шпинатом та качиною грудкою. Спершу він смажить рис з цибулею в оливковій олії, тоді додає біле вино і все це перемішує. Потім кухар нарізає качину грудку, приправляє її та смажить. Одночасно до каструлі виливає бульйон.
Тепер він додає до різото гриби та шпинат. На тарілку викладає капусту та різото. Нарізає м’ясо і довершує страву соусом з червоного вина.
"Люди повинні розуміти, що хороша британська їжа це не тільки смажена риба, картопля та пироги. За останні 20 років приготування їжі у Британії значно змінилося. Дивишся на це і розумієш, що це британська кухня з родзинкою", - каже шеф-кухар пабу The Bell Девід Хілл.
У пабі The Bell відвідувачі справді можуть скуштувати хороші британські страви. Багатьох готель зачаровує настільки, що вони зупиняються у ньому на декілька днів.