Ресторан Little Bay - оперна музика, спів примадонни та неперевершене меню

31 липня 2010, 13:21

Little Bay - це ресторан, в якому повно сюрпризів. Коли відвідувачі переступають поріг закладу, вони чують оперний спів. Важко не піддатися спокусі і не стати частиною цього шоу.

Репертуар у ресторані змінюється щодня. У Little Bay між гостями та співаками завжди існує певний зв’язок.

"Ми дійсно перебуваємо у близькому контакті з нашими відвідувачами. Для нас артистів, це цікавіше, аніж виступати у театрі. За допомогою музики ми створюємо атмосферу схожу до тієї, що панує у театрі", - каже Сандра Проданович (Сербська національна опера, Белград).

Прихильники Сандри називають її сербською Марією Каллас. Коли пані Проданович розважає відвідувачів, на кухні Владімір Радович готує для них багаті страви. За прихильність публіки примадонна та кухар змагаються постійно. На кухні Владімір керує власним оркестром. Його страви це своєрідна симфонія смаку і кольору.

"Своєю їжею я можу довершити атмосферу, яка панує наверху. Ще раз зазначу, найбільша зірка у цьому ресторані - це я", - запевняє шеф-кухар ресторану Little Bay Владімір Радович.

Ресторан схожий на бароковий театр. Кухар у ньому виконує головну роль. Відвідувачів маестро хоче робити щасливими, наприклад лососевим філе. Моркву, сирі креветки та горох Владімір додає до соусу разом із сіллю та перцем. Тоді ошпарює помідори і викладає їх до бульйону. Заздалегідь приготований фенхель кухар поливає олією та ставить на гриль. Тоді смажить шпинат.

Тепер час готувати бульйон для соусу та викладати страву. Владімір любить дивитися на обличчя своїх відвідувачів, коли вони насолоджуються його делікатесами. Оперна музика, спів примадонни та неперевершене меню. Якщо у цьому змаганні і є переможець, то без сумніву - це відвідувач ресторану Little Bay.