Цей десерт майстерно поєднує ніжні смаки відомих цукерок з повітряною текстурою кокосового пудингу. Рецептом мафінів "Рафаелло" ділиться 24 Канал з посиланням на Storinka.

До слова Готуємо "Київський торт" вдома: простий рецепт від судді "МастерШеф"

Рецепт повітряних мафінів "Рафаелло"

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 10 – 12

Інгредієнти:
– 3 яйця
– 135 грамів цукру
– 175 грамів борошна
– 1 чайна ложка розпушувача
– 60 грамів вершкового масла
– 110 мілілітрів кокосового молока
– 80 грамів кокосової стружки.

Приготування:

  1. Збийте яйця із цукром до пишної білої маси.
  2. Розігрійте молоко з олією до повного розчинення.
  3. Перемішайте сухі складники та додайте в яєчну суміш з рідкими інгредієнтами. Зробіть однорідну суміш.
  4. Розподіліть масу формами й відправте розігріту духовку до 170 градусів на 25 хвилин.
  5. Коли мафіни будуть готовими, дістаньте їх та присипте кокосовою стружкою.

Смакуйте!

Сподобався десерт? Тоді приготуйте і шоколадне печиво.