Цей десерт майстерно поєднує ніжні смаки відомих цукерок з повітряною текстурою кокосового пудингу. Рецептом мафінів "Рафаелло" ділиться 24 Канал з посиланням на Storinka.
До слова Готуємо "Київський торт" вдома: простий рецепт від судді "МастерШеф"
Рецепт повітряних мафінів "Рафаелло"
- Час: 30 хвилин
- Порції: 10 – 12
Інгредієнти:
– 3 яйця
– 135 грамів цукру
– 175 грамів борошна
– 1 чайна ложка розпушувача
– 60 грамів вершкового масла
– 110 мілілітрів кокосового молока
– 80 грамів кокосової стружки.
Приготування:
- Збийте яйця із цукром до пишної білої маси.
- Розігрійте молоко з олією до повного розчинення.
- Перемішайте сухі складники та додайте в яєчну суміш з рідкими інгредієнтами. Зробіть однорідну суміш.
- Розподіліть масу формами й відправте розігріту духовку до 170 градусів на 25 хвилин.
- Коли мафіни будуть готовими, дістаньте їх та присипте кокосовою стружкою.
Смакуйте!
Сподобався десерт? Тоді приготуйте і шоколадне печиво.