Але не всі знають, що можна дещо відійти від традиційного рецепта, й поекспериментувати. Як по-новому приготувати салат "Шуба", розповідає shuba.

Читайте також Це псує салат: які помилки найчастіше роблять господині при приготуванні "Олів'є"

Салат "Шуба" у рулеті

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порції: 5

Інгредієнти:
– б
– м
– к
– я
– о
– ц
– м
– с

Приготування:

  1. Зваріть овочі, дайте їм вистигнути та почистьте. Яйця зваріть і почистьте.
  2. Філе оселедця поріжте кубиками. Цибулю почистьте і подрібніть.
  3. На столі розстеліть харчову плівку, на її поверхню натріть буряк, рівномірно розподіліть по поверхні та сформуйте з нього прямокутник, змастіть майонезом. На буряк натріть моркву, потім картоплю і яйця. Усі шари перемащуйте майонезом і підсолюйте.
  4. Поверх овочів розкладіть шматочки оселедця і цибулі й знову змастіть майонезом.
  5. Потім підійміть один край плівки та обережно загорніть салат рулетом. Покладіть у холодильник на 2 – 3 години. Перед подачею акуратно зніміть з рулету плівку, викладіть на овальне блюдо і наріжте широкими скибками.

Цікаво: як приготувати японський салат з крабових паличок, що стане найсмачнішою альтернативою класичного "Крабового".