На Новий рік салати з крабовими паличками стануть чудовим доповненням до меню. У цій добірці 24 Каналу кожен зможе знайти свій рецепт для святкування.
Цікаво В нотатник до різдвяного застілля: бутерброди з оселедцем та гірчицею, які мають бути на столі
Салат з кальмарами та крабовими паличками
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 тушки кальмарів;
– 200 грамів крабових паличок;
– 100 грамів плавленого сиру;
– 2 зубчики часнику (за бажанням);
– 3 столові ложки майонезу або сметани;
– сіль і чорний перець до смаку.
Шукаєте інгредієнт для свого улюбленого салату? Крабові палички ТМ "Водний Світ" прийдуть на допомогу! Їхній ніжний смак та висока якість зроблять вашу страву справжнім шедевром.
Приготування:
- Варені або копчені кальмари наріжте соломкою, так само наріжте крабові палички. Плавлений сир натріть на тертці.
- Змішайте подрібнені кальмари, крабові палички та сир, заправте майонезом або сметаною. Додайте сіль і перець за смаком, перемішайте.
- Для гостроти можна додати один-два зубчики часнику.
- Подавайте салат до столу.
Салат з крабовими паличками та рисом
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 200 грамів крабових паличок;
– 250 грамів консервованої кукурудзи;
– 3 відварених курячих яйця;
– 2 огірки;
– 100 грамів відвареного рису;
– 1 ріпчаста цибуля;
– сіль;
– чорний мелений перець;
– майонез.
Приготування:
- Наріжте крабові палички, огірки, яйця та цибулю довільними шматочками і покладіть у миску.
- Додайте кукурудзу, заздалегідь зварений рис, майонез, сіль і перець, після чого все добре перемішайте.
Корейський салат з крабовими паличками
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 170 грамів крабових паличок;
– 2 огірки;
– 10 грамів зеленої цибулі;
– кунжут, сіль, перець до смаку;
– 1,5 столової ложки майонезу 67%;
– 1 столова ложка рисового оцту;
– половина чайної ложки цукру;
– половина чайної ложки сухого часнику.
Приготування:
- Наріжте крабові палички великими шматочками навскіс і покладіть у салатницю.
- Огірок наріжте довільно, посоліть і залиште на деякий час, щоб він пустив сік.
- Відіжміть огірки від зайвої вологи й додайте до крабових паличок.
- У невеликій мисці змішайте майонез, оцет, цукор, часник і перець. Заправте салат приготованим соусом та обережно перемішайте. Перед подачею посипте кунжутом і подрібненою зеленою цибулею.
- Подавайте охолодженим.
Салат з крабовими паличками та кукурудзою
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 200 грамів крабових паличок;
– 6 відварених курячих яєць;
– 1 свіжий огірок;
– 1 банка консервованої кукурудзи;
– пів ріпчастої цибулі або пучок свіжої зеленої;
– 4 столові ложки майонезу;
– чорний мелений перець.
Приготування:
- Заздалегідь відваріть курячі яйця (8 хвилин). Почистіть від шкарлупи та наріжте кубиком.
- Також наріжте крабові палички і огірок.
- Якщо ви обрали ріпчасту цибулю, наріжте її дрібним кубиком, якщо зелену – кільцями.
- Змішайте всі інгредієнти в салатниці, заправте майонезом та чорним перцем.
- Ретельно перемішайте та одразу подавайте до столу.
Салат з крабовими паличками та перцем
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 200 грамів крабових паличок;
– 1 солодкий перець;
– 2 томати;
– 2 відварних курячих яйця
– 50 грамів твердого сиру;
– 3 – 4 столові ложки майонезу;
– 1 – 2 зубчики часнику;
– зелень;
– сіль;
– чорний мелений перець.
Приготування:
- Наріжте соломкою крабові палички, солодкий перець, помідор і варені яйця.
- Сир натріть на великій тертці, часник пропустіть через прес, а зелень дрібно поріжте.
- З'єднайте всі інгредієнти, заправте майонезом, сметаною або йогуртом, додайте спеції за смаком і ретельно перемішайте.
Салат крабовими паличками і сухариками
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 200 грамів крабових паличок;
– 100 грамів твердого сиру;
– 1 – 2 помідори;
– 70 грамів сухариків зі спеціями;
– зелень(кріп, петрушка або цибуля);
– сіль;
– чорний мелений перець;
️– 2 – 3 зубчики часнику;
️– майонез.
Приготування:
- Наріжте крабові палички кубиками.
- Сир і помідори наріжте шматочками такого ж розміру.
- Змішайте всі інгредієнти та заправте майонезом або соусом зі сметани, гірчиці й соєвого соусу.
- Додайте розчавлений часник, сіль, перець і зелень, потім добре перемішайте.
Салат з ананасами та крабовими паличками
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4 – 6
Інгредієнти:
– 500 грамів відварених печериць;
– 1 банка консервованих ананасів;
– 200 грамів крабових паличок;
– 200 грамів твердого сиру;
– 150 грамів майонезу.
Приготування:
- Заздалегідь відварені печериці розріжте на четвертинки та викладіть у салатницю.
- Твердий сир наріжте кубиками, ананаси – шматочками, а крабові палички – кружальцями.
- Заправте салат майонезом і ретельно перемішайте.
- Розкладіть салат у порційні піали та подавайте до столу.
Салат з крабовими паличками та яєчними млинцями
- Час: 35 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 4 яйця;
– щіпка солі;
– 180 грамів крабових паличок;
– 150 грамів сиру;
– 1 цибуля;
– майонез або грецький йогурт до смаку.
Приготування:
- Спочатку замаринуйте цибулю. Наріжте очищену цибулю півкільцями.
- У мисці змішайте цибулю з невеликою кількістю солі, цукру та оцту, обережно перемішайте.
- Збийте яйця з дрібкою солі, поки маса не стане однорідною, і приготуйте з неї тоненькі млинці, обсмажуючи на сковороді.
- Додайте до миски з цибулею нарізані крабові палички та сир, нарізаний смужками.
- Готові млинці також наріжте соломкою.
- З’єднайте всі інгредієнти в одній мисці, заправте майонезом або йогуртом та добре перемішайте.
Салат з крабовими паличками та гірчицею
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 200 грамів крабових паличок;
– 5 варених яєць;
– 3 огірки;
– 100 грамів кукурудзи;
для соусу:
– кріп до смаку;
– 100 – 150 грамів твердого сиру;
– 1 зубчик часнику;
– 1 чайна ложка гірчиці;
– 200 грамів майонезу;
– чорний перець до смаку.
Приготування:
- Спочатку приготуйте заправку.
- Наріжте кріп, натріть сир, подрібніть часник, змішайте з гірчицею та майонезом, додайте перець і ретельно перемішайте.
- Наріжте крабові палички, огірки та яйця кубиками, складіть у глибоку миску, додайте кукурудзу і перемішайте.
- Додайте заправку до салату і знову добре перемішайте.
Класичний вибір для свята: готуємо "Цезар" за покроковим рецептом.