Шеф-кухаря Мільде надихає колір
Вона молода, сповнена життя та любить готувати. Від неї віє енергією та шармом, коли вона роздає вказівки своїй команді у ресторані Hessler.
Якщо іншим шеф-кухарям потрібно 10 працівників, то їй достатньо лише 2-х. Габріель відповідає за холодні страви - як солодкі, так і гострі. Марвін спеціалізується на овочах, а для Сибілль Мільде залишається все інше. Коли потрібно приготувати щось нове, Сибілль довіряє своєму кулінарному інстинкту та дає волю уяві. Запевняє - найбільше її надихає колір.
“Рожева картопля із жовтими та зеленими приправами - фантастичне поєднання”, - каже шеф-кухар (Німеччина) Сибілль Мільде.
Після того як пані Мільде стала наймолодшим шеф-кухарем Німеччини, якого нагородили зіркою Мішелін, у ресторані Hessler дуже важко зарезервувати столик. Сьогодні у меню ресторану спаржа з томатним соусом. В основі соусу - олія, білий бальзамічний оцет та курячий бульйон.
“Додаємо трошки солі та перцю і чекаємо поки соус трохи згусне”, - радить Сибілль.
Тим часом Сибілль ошпарює помідори, чистить їх від шкірки та дрібно нарізає. Помічник кухаря варить спаржу. Нарізані помідори Сибіль додає до соусу.
“Тепер це все трошки підігріваємо”, - додає шеф-кухар.
Спаржу кухар поливає соусом. Як додаток до страви подає песто з левурди та смажених кедрових горіхів. Сиббіль Мільде мріяла стати кравчинею. Однак, не змігши влаштуватись на роботу, реалізувала себе у кулінарному мистецтві.
“Я не ставила собі за мету здобути зірку Мішелін чи стати відомою. Втім, без сумніву, я дуже радію цьому”, - зізналася Сибілль Мільде.
Робота кухаря для жінки є важкою. Але Сиббіль щиро любить свою справу і віддається їй на всі 100.