Скільки ковбасних виробів на російському ринку роблять не з м'яса
12 березня 2016,
08:29
Читать новость на русском
Саме з м'яса в ідеалі мали б робити ковбасу, але не роблять. Після перевірки ковбасних виробів у Росії – більша половина виявилась фальсифікатом.
Так, 75% серед найпопулярнішої ковбаси серед населення Росії не відповідає стандартам.
"Росконтроль" перевірив 33 найменування ковбасних виробів, з яких 25 виявилися фальсифікатами. Найчастіше м'ясо у таких виробах заміняють шкурою тварин, соєвим і колагеновим білками.
Середня ціна популярних марок ковбаси, які не пройшли контроль приблизно 822,5 рубля або ж 300 гривень за кілограм.
Читайте також: На чому почали економити росіяни через санкції