Скільки ковбасних виробів на російському ринку роблять не з м'яса

12 березня 2016, 08:29
Читать новость на русском

Саме з м'яса в ідеалі мали б робити ковбасу, але не роблять. Після перевірки ковбасних виробів у Росії – більша половина виявилась фальсифікатом.

Так, 75% серед найпопулярнішої ковбаси серед населення Росії не відповідає стандартам.

"Росконтроль" перевірив 33 найменування ковбасних виробів, з яких 25 виявилися фальсифікатами. Найчастіше м'ясо у таких виробах заміняють шкурою тварин, соєвим і колагеновим білками.

Середня ціна популярних марок ковбаси, які не пройшли контроль приблизно 822,5 рубля або ж 300 гривень за кілограм.

Читайте також: На чому почали економити росіяни через санкції