Цвіклі – проста, але вже традиційна страва до великоднього столу. Вона чудово доповнює усі смаколики, і вам точно не потрібно буде турбуватися про інші соуси, розповідає 24 Канал.
До теми Як легко відрізнити вино від порошкової підробки: простий спосіб, який радять сомельє
Рецепт бурячків з хроном
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 12
Інгредієнти:
– 2 чайні ложки цукру;
– 1 кілограм бурячків;
– 2 чайні ложки солі;
– 4 столові ложки 9% оцту;
– 150 грами хрону.
Приготування:
- Буряк добре миємо, випікаємо у духовці (у фользі) або варимо до готовності.
- Даємо йому вистигнути, знімаємо шкірку та дрібно натираємо.
- Корінь хрону теж чистимо і дрібно натираємо.
- Змішуємо усі інгредієнти, за бажанням можна додати більше хрону.
Смачного!
Сік з неї буде капати: вдалий рецепт шинки на Великдень.


