Він виходить вершковим і не надто солодким, а різноколірні шматочки желе додають свіжості й цікавого вигляду. Перевіреним рецептом "Битого скла" ділиться 24 Канал з посиланням на Shuba.
Читайте також Пишні як пух: як приготувати справжні оладки, що не падають
Десерт "Бите скло"
- Час: 40 хвилин + застигання желе
- Порції: 5
Інгредієнти:
– 500 грамів сметани 15%;
– 3 чайні ложки желатину;
– 100 грамів цукру;
– 3 пакети желе.
Приготування:
- Візьміть готову суміш для приготування фруктового желе трьох різних смаків. Приготуйте за інструкцією. Розлийте желе у форми та залиште застигати в холодильнику на кілька годин.
- Застигле желе дістаньте з форми та наріжте великими довільними шматками. Достатньо буде близько стаканчика желе кожного смаку. Нарізані кубики покладіть у форми для подачі готового десерту.
- Желатин залийте 100 мілілітрами води та залиште на 15 хвилин, щоб набухнув.
- В окремій мисці сметану та цукор добре змішайте міксером до повного розчинення цукру. Продовжуйте збивати суміш міксером та поступово додайте желатин.
- Форми з кольоровим желе обережно залийте сметанною сумішшю та залиште в холодильнику на годину.
Готово!
Теж смакуватиме: трендовий десерт тирамісу-болс.


