Ніжний десерт з улюбленими смаками – це порція задоволення, перед якою неможливо встояти. І головне – багато зусиль докладати точно не доведеться. 24 Канал радить спробувати смаколик за рецептом з інстаграму simplefood_video.
До теми Навіть діти забудуть про газовану воду: готуємо малиновий квас – насолода у кожному ковтку
Рецепт полунично-бананового десерту
- Час: 1 година 10 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 3 яйця;
– 1 банан;
– 400 грамів сиру рікота;
– полуниця;
– кокосова стружка.
Приготування:
- Банан розминаємо виделкою.
- Змішуємо з рікотою та яйцями до однорідності.
- Виливаємо у форму для запікання.
- Викладаємо нарізану полуницю та посипаємо кокосовою стружкою.
- Випікаємо 50 хвилин при температурі 180 градусів.
- Подаємо охолодженим.
Смачного!
Так смакує ніжність: десерт без випікання, який ніколи не набридає.