Закуска не тільки смачна, а ще й швидка та легка у приготуванні. Рецептом паштету з курки ділиться 24 Канал з посиланням на Smachnenke.
Читайте також Ідеальний початок трапези: брускета з оригінальною начинкою – італійський рецепт
Паштет з курки
- Час: 25 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 300 грамів курячого філе;
– 2 яйця;
– 50 грамів вершкового масла;
– 3 – 4 столових ложок вершків;
– сіль, чорний перець – на смак.
Приготування:
- Наріжте запечене або відварене куряче філе на шматочки для зручності. Покладіть у чашу блендера.
- Додайте варені яйця, вершкове масло кімнатної температури, влийте вершки, посоліть й поперчіть. Збийте всі інгредієнти занурювальним блендером або в кухонному комбайні до однорідної пишної консистенції.
- Готовий паштет перекладіть в посудину та за бажанням охолодіть у холодильнику. Подавайте намазкою на хліб, тости або крекери.
Смачного!
Теж приготуйте: оригінальна намазка з сардинами.


