Їх обожнюють дорослі та діти, тому потішити рідних гарячими бутербродами – завжди гарна ідея. Найкраще вони смакують з багетом, але можна використати і тостовий хліб, розповідає 24 Канал з посиланням на Cookorama.
Читайте також Ідеальна сімейна вечеря на літо: "човники" з кабачків з оригінальною начинкою
Рецепт ситних гарячих бутербродів
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– половинка багета;
– 2 яйця;
– 50 грамів ковбаси;
– 30 грамів сиру;
– половинка помідора;
– зелень до смаку;
– 20 грамів вершкового масла;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Багет розрізати на дві частини та обережно вийняти м'якоть, сформувавши заглиблення у вигляді човника.
- Слідкуйте, щоб краї залишались закритими – це не дасть начинці витекти під час приготування.
- Усі компоненти для начинки нарізати, змішати між собою і заповнити отриманою сумішшю порожнини в багеті.
- Запекти у духовці до розплавлення сиру.
Смачного!
Найкращий напій літа: як приготувати полуничний лимонад.