"Баунті" – один з улюблених батончиків малечі. 24 Канал пропонує скористатися рецептом порталу "Добрі новини" та приготувати печиво, яке нічим не поступається популярним солодощам.

Цікаво Змішали 3 інгредієнти – і в духовку: ароматне домашнє печиво на всі випадки життя

Рецепт кокосового печива

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 2 яйця;
– 80 грамів цукру (можна використати цукрову пудру);
– дрібка солі;
– 170 грамів кокосової стружки.

Приготування:

  1. Яйця збиваємо з цукром та сіллю впродовж 2 хвилин.
  2. Додаємо кокосову стружку та перемішуємо до однорідності.
  3. Формуємо кульки та викладаємо на застелене пергаментом деко.
  4. Випікаємо 20 – 25 хвилин при 180 градусах. Важливо, щоб печиво було ледь золотистим.
  5. За бажанням можна занурити його у розтоплений шоколад, щоб надати максимальної схожості відомим цукеркам.

Смачного!

Ви перестанете готувати салати: запікаємо пекінську капусту зі спеціями.