На прилавках стає все більше овочів, а отже, потрібно користуватися нагодою. Салати – далеко не єдина опція, і 24 Канал пропонує переконатися у цьому з рецептом, яким поділився портал "На пенсії".
Цікаво Легендарна страва українських Карпат: рецепт "залізного" борщу – автентичний рецепт
Рецепт котлет з цукіні та гречки
- Час: 25 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 200 грамів цукіні;
– 70 грамів вареної гречки;
– 1 яйце;
– 2 столові ложки пшеничного борошна;
– 5 грамів сухого часнику;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Цукіні натріть на тертці, добре відтисніть сік, що виділився.
- Додайте до нього варену гречку, яйце та борошно.
- Приправте сіллю та улюбленими спеціями, перемішайте до однорідної консистенції.
- З отриманої маси сформуйте котлетки.
- Обсмажуйте на розігрітій сковороді з обох боків до золотистої скоринки.
- Подавайте гарячими зі сметаною.
Смачного!
Перекус – завжди гарна ідея: апетитна намазка з горбуші.


