На прилавках стає все більше овочів, а отже, потрібно користуватися нагодою. Салати – далеко не єдина опція, і 24 Канал пропонує переконатися у цьому з рецептом, яким поділився портал "На пенсії".

Цікаво Легендарна страва українських Карпат: рецепт "залізного" борщу – автентичний рецепт

Рецепт котлет з цукіні та гречки

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 200 грамів цукіні;
– 70 грамів вареної гречки;
– 1 яйце;
– 2 столові ложки пшеничного борошна;
– 5 грамів сухого часнику;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Цукіні натріть на тертці, добре відтисніть сік, що виділився.
  2. Додайте до нього варену гречку, яйце та борошно.
  3. Приправте сіллю та улюбленими спеціями, перемішайте до однорідної консистенції.
  4. З отриманої маси сформуйте котлетки.
  5. Обсмажуйте на розігрітій сковороді з обох боків до золотистої скоринки.
  6. Подавайте гарячими зі сметаною.

Смачного!

Перекус – завжди гарна ідея: апетитна намазка з горбуші.