Консервована горбуша та кілька простих додаткових інгредієнтів – ось і все, що потрібно для апетитної намазки, яка усім прийдеться до смаку. 24 Канал пропонує приготувати її за рецептом порталу "На пенсії".
Цікаво Легендарна страва українських Карпат: рецепт "залізного" борщу – автентичний рецепт
Рецепт намазки з горбуші
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 банка горбуші у власному соку;
– 2 варені яйця;
– 2 зубчики часнику;
– 1 чайна ложка французької гірчиці;
– 3 столові ложки вершкового сиру;
– свіжий кріп до смаку.
Приготування:
- Горбушу розімніть виделкою до стану кашки та перекладіть у чашу блендера.
- Додайте до риби варені яйця, зубчик часнику, трохи гірчиці та м’який вершковий сир.
- Збивайте все разом до отримання гладкої, кремоподібної текстури.
- Готову пасту перекладіть у чисту баночку для зберігання в холодильнику або одразу наносьте на хліб.
- Для подачі прикрасьте зверху свіжим подрібненим кропом.
Смачного!
Ідеальний десерт літа: як приготувати корзинки з полуницею.


