Страва буде хрусткою зверху та соковитою всередині. Ця лазанья дуже смачна і проста в приготуванні.
Варто спробувати Соковита та нереально смачна: готуємо котлету по-міланськи
Швидка лазанья із кабачків
- Час: 55 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 2 невеликі цукіні;
– 80 грамів хамону;
– 200 грамів моцарели чи сулугуні;
– 5 столових ложок панірувальних сухарів;
– 0,5 чайної ложки прованських трав;
– дрібка пластівців чилі;
– оливкова олія до смаку.
Дивіться, як приготувати лазанью з кабачків: відео
Приготування:
- Помийте цукіні та поріжте їх вздовж слайсами товщиною 5 міліметрів.
- Сир натріть на грубу тертку.
- Обваляйте цукіні в панірувальних сухарях.
- Викладіть шар кабачків у форму. Далі викладіть хамон та натертий сир. Продовжуйте викладати інгредієнти таким чином, поки вони не закінчаться. Верхнім шаром має бути сир.
- Посипте спеціями та перцем. Полийте олією.
- Запікайте при температурі 180 градусів протягом 40 – 45 хвилин. Сир зверху має зарум'янитися.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичні італійські ньоки з грибами та беконом.