Така закрутка прикрасить навіть святковий стіл. Спробуйте – вам сподобається.

Варто спробувати Сира аджика без помідорів: простий рецепт із солодкого перцю

Лечо з перцю та томатів

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 3

Інгредієнти:
– 1,5 кілограма червоного солодкого перцю;
– 1 кілограм томатів;
– 2 зубчики часнику;
– 60 грамів цукру;
– 10 мілілітрів оцту;
– 80 мілілітрів олії;
– 6 горошинок духмяного перцю;
– сіль, копчена паприка до смаку.

Приготування:

  1. Овочі помийте. Помідори залийте гарячою водою на 10 секунд, після чого зніміть шкірку і подрібніть плоди у блендері.
  2. Солодкий перець почистьте від серцевини, наріжте смужками. Часник почистьте і пропустіть через прес.
  3. Томатний соус з помідорів доведіть до кипіння, додайте сіль, цукор, оцет, олію, перець-горошок і часник. Перемішайте, викладіть смужки перцю, закип'ятіть ще раз і вимкніть.
  4. У чисті простерилізовані банки викладіть перець з томатами, закрийте кришками та переверніть до повного охолодження.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичний кетчуп з кабачків.