Редиска – прекрасний пікантний додаток до безлічі страв, а якщо її замаринувати, то ефект буде ще кращим. Як зробити це легко, швидко та без турбот – розповідає 24 Канал.

Читайте також Він змусить забути про альтернативи: салат "Берлінський" – це просто свято на кожен день

Рецепт маринованої редиски

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 3 пучки редису;
– 1,5 склянки води;
– 1/3 склянки оцту;
– пів столової ложки олії;
– кілька зерен запашного перцю;
– кілька зерен коріандру;
– 2,5 столові ложки цукру.

Приготування:

  1. Редис добре промийте, обріжте хвостики та видаліть бадилля.
  2. Кожну редиску акуратно наколіть зубочисткою або виделкою, щоб вона краще увібрала маринад.
  3. У каструлі доведіть до кипіння воду з додаванням оцту та олії. Після цього додайте сіль, цукор, а потім спеції на смак.
  4. Помістіть редис у киплячий маринад і варіть близько 5 хвилин. Потім зменшіть вогонь до мінімуму та залиште ще на кілька хвилин.
  5. Після термообробки розкладіть редис по стерильних банках, залишаючи приблизно 1 сантиметр до краю, та залийте гарячим маринадом.
  6. Щільно закрийте кришками одразу після наповнення й дайте настоятись щонайменше добу.

Смачного!

Насолода буде максимальною: як вибрати стиглу та солодку полуницю.