Мариновану цибулю можна додавати до низки страв. Зокрема, бургери та сендвічі стануть з нею просто фантастичними.

Варто спробувати Без оцту та цибулі: готуємо аджику по-домашньому на зиму

Маринована цибуля

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 2 сині цибулини;
– 1 склянка води;
– 2 столові ложки цукру;
– 1 чайна ложка солі;
– 5 столових ложок оцту;
– 2 лаврові листки;
– 8 горошин духмяного перцю.

Дізнайтеся, як приготувати мариновану цибулю: відео

Приготування:

  1. Цибулю почистьте та нашаткуйте тонкими півкільцями. Складіть в баночку або миску.
  2. У невелику каструлю налийте воду й оцет, додайте цукор, сіль, лаврове листя і горошинки духмяного перцю. Доведіть до кипіння, розмішайте, щоб цукор і сіль розчинилися.
  3. Залийте маринадом нарізану цибулю та залиште вистигати. Перед подачею поставте цибулю до холодильника мінімум на годину.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичний кетчуп з кабачків.