Ба більше, домашні мариновані печериці будуть в рази смачнішими. Обов'язково спробуйте їх приготувати – вам сподобається.

Буде смачно Значно смачніша, ніж в магазині: рецепт консервованої риби, яку з'їдять до останньої банки

Мариновані печериці

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 500 грамів печериць;
– 2 цибулини;
– 2 морквини;
– 60 мілілітрів олії.
Для маринаду:
– 50 мілілітрів оцту 9%;
– 1 чайна ложка солі;
– 1 столова ложка цукру;
– 100 мілілітрів олії;
– 6 горошин чорного перцю;
– 3 лаврові листки.

Приготування:

  1. Невеликі печериці промийте та обсушіть.
  2. Змішайте всі інгредієнти для маринаду й залийте ним гриби. Поставте на невеликий вогонь і кип'ятіть, помішуючи, 10 хвилин. Залиште на кілька годин. Після цього процідіть і складіть гриби у велику миску.
  3. Цибулю і моркву почистьте. Цибулю нашаткуйте, а моркву натріть на велику терку. Спасеруйте овочі в олії до золотистості та дайте охолонути.
  4. Змішайте замариновані печериці та засмажку. Посоліть, поперчіть і перемішайте.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.