Такі томати виходять дуже смачними. Як закрити на зиму солодкі мариновані помідори розповідає 24 Канал з посиланням на "Час Дій".

Читайте також Найкращі кабачки на зиму: наче щойно з бочки – цей рецепт повинен бути у кожної господині

Солодкі мариновані помідори

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 1,5 – 2 кілограми помідорів;
– 1,5 літра окропу;
– 200 грамів цукру;
– 1 столова ложка солі;
– 100 мілілітрів оцту 9%;
– лавровий лист, чорний перець горошком – на смак.

Приготування:

  1. Помідори помийте й обсушіть. Щоб шкірка у помідорів не лопнула, наколіть їх виделкою.
  2. У стерилізовані банки розкладіть помідори. Обережно залийте окропом і залиште на 10 хвилин.
  3. Після цього воду з банок злийте в каструлю. Всипте сіль і цукор, додайте кілька горошин чорного перцю та лавровий лист.
  4. Каструлю поставте на вогонь, кип'ятіть маринад 2 хвилини. Потім влийте оцет і добре перемішайте.
  5. Знову залийте помідори вже готовим маринадом. Банки закрийте кришками, переверніть й укутайте до повного охолодження.

Готово!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і хрусткі малосольні огірки за годину.