Від такої закрутки важко відмовитися. Адже вона така смачна та ароматна.

Варто спробувати Точно такі, як у вашому улюбленому чизбургері: готуємо огірки пікулі на зиму

Маринований перець з медом

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1,5 кілограма червоного болгарського перцю;
– 250 мілілітрів олії;
– 200 грамів меду;
– 250 мілілітрів води;
– 150 мілілітрів оцту 9%;
– 0,5 столової ложки чорного перцю горошком;
– 5 зубчиків часнику;
– 1 столова ложка солі;
– 3 лаврові листки.

Приготування:

  1. Перець помийте, почистьте від серцевин і наріжте середніми шматочками. Часник почистьте і поріжте пластинками.
  2. У каструлю налийте воду, олію, оцет, додайте мед, часник, перець горошком, сіль і лаврові листки. Закип'ятіть.
  3. Покладіть у маринад половину перцю і варіть 2 – 3 хвилини після повторного закипання. Потім викладіть перець у стерилізовані банки та прикрийте прокип'яченими кришками.
  4. Так само приготуйте решту перцю та розкладіть у банки. Залийте перець маринадом, закрийте кришками, переверніть вверх дном, закутайте рушником і залиште до повного охолодження.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичний кетчуп з кабачків.