Починати день з млинців – це подарувати собі заряд енергії та гарний настрій на декілька годин. Вони легкі у приготуванні, а улюблена начинка ніколи не підведе, розповідає 24 Канал з посиланням на Cookorama.
Читайте також Не треба ні краплі води: як легко перетворити елементарну гречку на шедевр
Як приготувати млинці з шинкою, сиром та авокадо?
- Час: до 30 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 200 мілілітрів свіжого молока;
– 100 грамів пшеничного борошна;
– 2 яйця;
– 2 столові ложки олії;
– сіль та перець до смаку;
– половинка авокадо;
– сік половини лимона;
– 150 грамів шинки;
– 150 грамів сиру.
Приготування:
- Шинку та сир наріжте слайсами.
- Спочатку приготуйте млинцеве тісто. У мисці збийте яйця з дрібкою солі, додайте молоко та просіяне борошно.
- Наприкінці влийте столову ложку рослинної олії.
- Перемішайте до однорідності, щоб не залишилося грудочок. Дайте тісту постояти приблизно 20 хвилин.
- Змастіть сковорідку олією, налийте приблизно півтора ополоника тіста й випікайте товсті млинці з обох боків до рум’яності.
- М’якоть стиглого авокадо розімніть виделкою до стану пюре, додайте лимонний сік, трохи солі та перцю.
- Кожен млинець змастіть авокадовим пюре, зверху викладіть скибочки шинки та тертий або нарізаний сир.
- Згорніть млинці рулетом і наріжте порційними шматочками.
Смачного!
Вишукано та просто: легкий рецепт десерту "Пташине молоко".