Молоду картоплю можна смачно приготувати на сковорідці, без варіння та інших зайвих клопотів. Як це зробити – розповість 24 Канал з посиланням на інстаграм суперфіналістки "МастерШеф" Ольги Рябенко.

Цікаво Три картоплини та фарш: смачна вечеря на всю сімʼю за справжні копійки

Рецепт смачної молодої картоплі на сковороді

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 – 1,5 кілограма молодої картоплі;
– 150 мілілітрів води;
– 120 грамів масла;
– 1 чайна ложка паприки;
– 2 зубчики часнику;
– сіль, перець та кріп до смаку.

Приготування:

  1. Ретельно вимийте молоду картоплю і викладіть її на сковорідку з високими краями – так буде зручніше все перемішувати.

  2. Додайте воду, трохи посоліть, накрийте кришкою й тушкуйте на середньому вогні до повної готовності. Рідина має повністю випаруватися, що зазвичай займає 15 – 20 хвилин – час залежить від розміру бульб.

  3. Коли вода википить, додайте вершкове масло й паприку. Підвищте температуру й обсмажте картоплю до апетитної золотистої скоринки.

  4. На завершення додайте подрібнений часник і свіжу зелень. Перемішайте, зніміть з вогню – і страва готова до подачі!

Смачного!

Десерт поколінь: як приготувати ніжний мус, як це робили наші бабусі.