Цей рулет стане для вас справжнім відкриттям. Він смакуватиме з будь-яким гарніром або салатом, а ще він стане альтернативою ковбасі для сендвічів. 24 Канал радить звернути увагу на рецепт, яким поділився портал "Смачненьке".

Цікаво Коштує більше за дорогоцінні метали: яка найдорожча їжа в світі і чому в неї така ціна

Рецепт мʼясного рулету з сиром

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 500 грамів курячо-яловичого фаршу;
– 1 цибуля;
– 1/3 чайної ложки сушеного часнику;
– 1/3 чайної ложки базиліку;
– пів чайної ложки солі;
– 1/3 чайної ложки приправи для мʼяса;
– 1 яйце;
– 150 грамів сиру;
кляр:
– 2 яйця;
– 250 мілілітрів молока;
– 200 грамів борошна;
– сіль та перець до смаку.

Хочете приготувати соковите мʼясо, але не знаєте, як обрати гарний шматок та які спеції придбати? Це не проблема, адже у "ВЕЛМАРТ" можна знайти все, що треба! Мережа супермаркетів має власні м’ясні цехи та широкий асортимент на будь-який смак. До того ж для клієнтів "ВЕЛМАРТ" готує цікаві акційні пропозиції та спеціальні знижки. Адже це “Велетень низьких цін”!

Приготування:

  1. Цибулю та фарш пропускаємо через мʼясорубку.
  2. Додаємо решту інгредієнтів, перемішуємо та підбиваємо.
  3. Стіл застеляємо харчовою плівкою і викладаємо з фаршу щільний прямокутник.
  4. Викладаємо всередину натертий сир, скручуємо рулет та ставимо у морозилку на 3 години.
  5. Змішуємо всі інгредієнти для кляру.
  6. Дістаємо рулет, нарізаємо порційними шматочками та обсмажуємо в клярі до готовності.

Смачного!

Він вас сподобається: мʼясний рулет за рецептом улюбленої Лілії Цвіт.