Краще вбережіть себе від зайвих клопотів та приготуйте одразу дві порції цієї смакоти. Повірте – про це рішення ви точно не пошкодуєте, адже спробувавши її лише раз вже неможливо зупинитися, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Смачненьке".
До теми Волога тут не зайва: рецепт кабачкових оладок, які ніколи не набридають
Рецепт намазки за кабачків
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів кабачків;
– сіль та перець до смаку;
– олія;
– петрушка;
– 2 варені яйця;
– 200 грамів сиру;
– 2 зубчики часнику.
Приготування:
- Кабачки нарізаємо кубиками та обсмажуємо 5 хвилин.
- Солимо, перчимо і готуємо ще 10 хвилин.
- Коли кабачки трішки вистигнуть, кладемо усі інгредієнти в блендер та перебиваємо до однорідності.
- В кінці додаємо продавлений часник та добре перемішуємо.
- Подаємо з улюбленим хлібом.
Смачного!
Розлітаються з хвилину: кабачкові рулетики у паніровці.


