Ця корейська закуска викликає захват навіть у досвідчених господинь. Ще б пак – отримати такий довершений смак за лічені хвилини можна далеко не завжди. 24 Канал радить зберегти рецепт битих огірків у соєвому соусі від порталу Prosto Way.

Читайте також Як відрізнити справжній сир пармезан від дешевих копій

Як приготувати огірки у соєвому соусі?

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 4 огірки;
– 2 столові ложки соєвого соусу;
– 2 столові ложки рослинної олії;
– 2 зубчики часнику.

Приготування:

  1. Огірки ретельно помийте та розріжте на частини. Якщо шкірка ніжна, без гіркоти та пошкоджень, зрізати її не потрібно.
  2. Кожен шматочок розділіть уздовж і злегка притисніть ножем, щоб він став пласким. Перекладіть підготовлені огірки у велику миску.
  3. Часник очистіть, промийте та подрібніть через прес прямо в миску з огірками.
  4. Полийте овочі соєвим соусом і олією. Додатково підсолювати не потрібно, оскільки соєвий соус має виражений солоний смак.
  5. Акуратно перемішайте все, щоб огірки рівномірно вкрилися соусом, і залиште їх на 5 хвилин для просочення. Потім перекладіть закуску у салатник і подавайте до столу.
  6. Готувати найкраще безпосередньо перед подачею, інакше огірки швидко пускають сік.
  7. Для ефектної подачі можна присипати їх обсмаженим кунжутом.

Смачного!

А якщо готуєте рибу або мʼясо, то не забудьте про найсмачнішу сезонну закуску з перців. Вона легка у приготуванні та дарує чудовий результат.