Ці нагетси виходять соковитими та ситними, а головне – корисними. Як приготувати овочеві нагетси з курячим фаршем, розповідає 24 Канал з посиланням на "Наша Мама".

Читайте також Коли бутерброди з ікрою вже набридли – приготуйте ці млинці: рецепт смачної закуски "Равлики"

Овочеві нагетси з курячим фаршем

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 4 (по 5 штук на особу)

Інгредієнти:
– 250 грамів курячого фаршу;
– 1 морква;
– 50 грамів кабачка;
– 2 цибулі;
– 20 грамів пармезану;
– 1 яйце;
– 30 грамів панірувальних сухарів;
– сіль, спеції – до смаку.

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. У миску перекладіть курячий фарш, потерті на тертку кабачки, моркву, цибулю та сир. Додайте сіль і приправи та перемішайте.
  2. Сформуйте 20 невеликих нагетсів. Обваляйте їх в борошні, вмочіть у яйце та в панірувальні сухарі.
  3. Перекладіть нагетси на застелене пергаментним папером деко і випікайте 12 – 15 хвилин.

Готово!

Сподобався рецепт? Тоді дізнайтеся, як приготувати дзядки з картоплі.