Яблука підкреслять смак печінки. Обов'язково спробуйте – вам сподобається.
Буде смачно Улюблена страва мільйонів: як приготувати розкішне м'ясо по-французьки на пательні
Печінковий паштет
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 450 грамів курячої печінки;
– 1 цибуля;
– 1 яблуко;
– 1 морква;
– 150 мілілітрів вершків;
– 30 грамів масла;
– сіль, перець до смаку.
Дивіться, як приготувати печінковий паштет: відео
Приготування:
- Почистьте та помийте цибулю, моркву та яблуко.
- Наріжте всі інгредієнти довільними шматочками та складіть у форму для запікання.
- Залийте вершками та розкладіть зверху шматочки масла. Посоліть та поперчіть до смаку.
- Запікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 50 хвилин.
- Потім збийте все блендером до однорідності, перелийте у миску та поставте у холодильник до повного застигання.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичні італійські ньоки з грибами та беконом.