Яблука підкреслять смак печінки. Обов'язково спробуйте – вам сподобається.

Буде смачно Улюблена страва мільйонів: як приготувати розкішне м'ясо по-французьки на пательні

Печінковий паштет

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 450 грамів курячої печінки;
– 1 цибуля;
– 1 яблуко;
– 1 морква;
– 150 мілілітрів вершків;
– 30 грамів масла;
– сіль, перець до смаку.

Дивіться, як приготувати печінковий паштет: відео

Приготування:

  1. Почистьте та помийте цибулю, моркву та яблуко.
  2. Наріжте всі інгредієнти довільними шматочками та складіть у форму для запікання.
  3. Залийте вершками та розкладіть зверху шматочки масла. Посоліть та поперчіть до смаку.
  4. Запікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 50 хвилин.
  5. Потім збийте все блендером до однорідності, перелийте у миску та поставте у холодильник до повного застигання.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичні італійські ньоки з грибами та беконом.