І використати варто сезонні ягоди – полуницю. Рецептом домашнього полуничного морозива ділиться 24 Канал з посиланням на Мета.

Читайте також Пухкі полуничні мафіни до чаю: простий рецепт, що вийде у кожного

Домашнє полуничне морозиво

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:
– 300 грамів полуниці;
– 500 грамів вершків 33%;
– 300 грамів згущеного молока.

Приготування:

  1. Спочатку очистьте полуницю від хвостиків та добре промийте. Тепер ягоду перебийте у блендері.
  2. Вершки збийте до стійких піків. Коли вони будуть готові, додайте до них згущене молоко та знову збийте масу до однорідності.
  3. З'єднайте вершкову масу з полуницею, перелийте її у форму та поставте у морозильну камеру на декілька годин. І домашнє полуничне морозиво готове.

Смачного!

Теж приготуйте: слойки з полуницею та маскарпоне.