Якщо ви потребуєте апетитної намазки на бутерброди, то кращої ідеї за форшмак просто не знайти. 24 Канал радить обовʼязково спробувати найпростішу версію цієї закуски, рецептом якої поділився портал "На пенсії".
Читайте також Три картоплини та фарш: смачна вечеря на всю сімʼю за справжні копійки
Рецепт форшмаку із сардини
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 250 грамів консервованої сардини;
– 1 цибулина;
– 3 яйця;
– 2 столові ложки майонезу;
– 1 чайна ложка спецій та приправ;
– сіль та перець до смаку.
Хотіли б частіше чути слово "смакота" за родинним столом? Головним секретом усіх кулінарних шедеврів є любов та якісні продукти, які можна придбати у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". З ними ваші страви точно будуть неперевершеними.
Приготування:
- Яйця зваріть круто, остудіть і очистіть від шкаралупи.
- З рибних консервів злийте всю рідину, саму рибу покладіть у чашу блендера.
- Додайте нарізану цибулю та варені яйця, подрібніть усе до однорідної маси.
- До готової суміші додайте сіль, перець та спеції.
- Ще раз дуже добре перемішайте.
Смачного!
Морока чи лайфхак: чи треба замочувати молоду картоплю.