Головне у приготуванні печінки – зробити її максимально ніжною. І допомогти в цьому може елементарний окріп, розповідає 24 Канал з посиланням на "Смачненьке".

Цікаво Вишуканість за 5 хвилин: простий салат з авокадо на кожен день

Рецепт ніжної печінки

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 700 грамів печінки;
– 3 – 4 цибулини;
– 2 зубчики часнику;
– 4 столові ложки сметани;
– 2 столові ложки води;
– 1 чайна ложка гірчиці;
– сіль, перець та спеції до смаку.

Боїтесь, що не вдасться приготувати страву від улюбленого food-блогера? Не варто, адже із продуктами з гіпермаркету "ВЕЛМАРТ" вас точно очікує успіх. Мережа приємно дивує не тільки широким вибором якісних товарів, а й вартістю, яка не б'є по гаманцю. До того у "ВЕЛМАРТ" часто діють знижки на різноманітні позиції, тому кожен українець зможе заощадити на щоденних покупках.

Приготування:

  1. Печінку миємо, заливаємо окропом і залишаємо на кілька хвилин.
  2. Цибулю нарізаємо півкільцями, смажимо до золотистості, додавши сіль та цукор.
  3. Додаємо нарізаний часник і смажимо ще 2 хвилини.
  4. Додаємо печінку, всипаємо сіль, перець та спеції, перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин.
  5. Сметану, гірчицю та воду перемішуємо, додаємо на пательню і тушкуємо ще 10 хвилин.

Смачного!

Ідеальний рецепт: універсальний соус лише з двох інгредієнтів.